Bekræftelse

Når du har bekræftet din bestilling, vil der være lavet en bindende aftale, og du vil automatisk modtage en email med en ordre bekræftelse.

Vi forbeholder os ret til at annullere alle ordrer i tilfælde af at varer lageret var ukorrekt på tidspunktet for modtagelse af ordren. I tilfælde af at dette skulle ske, vil vi kontakte dig og give dig mulighed for at annullere ordren. Aldersgrænse forældrenes eller værge samtykke er påkrævet for kunder under 18 år.

  

Betalings metoder

Vi accepterer betaling med følgende kreditkort: Dankort, Visa-kort, Matercard & Visa Electron. Beløbet vil blive trukket fra din konto, når ordren er afsendt. Bemærk, at vi ikke sender COD (betaling ved levering).

 

Privat politik

Alle oplysninger, der gives til Alis behandles som fortroligt. Ingen oplysninger på noget tidspunkt gives til nogen 3. part, og er fortroligt mellem kunden og ALIS.

 

Videresalg

Vores merchandise er kun beregnet til detail forbrugere. Du må ikke bruge hjemmesiden til at købe produkter til videresalg eller eksport. Hvis vi har mistanke om, at du har til hensigt at videresælge vores merchandise, forbeholder vi os ret til at annullere din bestilling.

 

Retur

Skulle du, mod forventning, fortryde dit køb, så skal du oplyse om dette indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen, Derefter returneres varen indenfor 14 dage efter oplysningen om at du har fortrudt. Skulle du fortryde dit køb,  returneres varen i væsentlig stand og mængde, som du modtog dine varer på. Du skal betale fragtomkostninger for alle varer returneres. Købesummen vil blive krediteret til din konto inden for 7 arbejdsdage. 

Skulle du have brugt og prøvet varen for derefter at fortryde så skal du kontakte os for, at vi kan lave en konkret vurdering af hvad varen som er brugt kan sælges for til en anden forbruger og en evt. værdiforringelse vil ikke blive refunderet til personen som har betalt for varen.  Varen er kun brugt hvis den bruges udover hvad der er muligt at afprøve I en fysisk butik. 

Husk at vedlægge oplysninger med dit navn og fakturanummer.

Adressen til varer som skal sendes retur ses nedenfor:

ALIS ApS
Sydområdet 30, 1440 Copenhagen K, Denmark

 

Reklamation

Hvis du af en eller anden grund føler, at du har modtaget en defekt vare ved levering, eller en varer på anden måde bliver defekt, skal du straks kontakte os ved at sende en e-mail med dit fakturanummer og et billede / beskrivelse af reklamationen. Send venligst til info@alis.dk  med emnet "Reklamation". Når vi har modtaget en e-mail fra dig, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt med et RMA-nummer (returnummer). Varer, der sendes uden et RMA-nummer, vil ikke blive taget i betragtning.

Tilbagebetaling


Restitutioner for returnerede produkter vil blive gjort til kortholder, så snart ALIS modtager pakken. For nogle kreditkort (Mastercard osv), forventer op til 14 dage før modtager din refusion. For alle andre kort forventer 5-7 dage. Fragt vil ikke blive refunderet.